Inget än...

Inget svar på röntgen. Imorgon ska det göras en plan om hur de ska gå vidare. Ska kontakta sjukhuset imorgon.
Har mått pyton ikväll. Det blir en lång natt försoppningsvis.

Godnatt hälsar en trött Malin

En orolig dag

Börjar med en uppdatering om läget just nu. Vilket inte är något vidare. Illamående, smärta och yrsel känns något värre idag. Sov till kl8. Då fick jag veta att lillasyster måste till jouren pga halsfluss och feber. Jag följde med för att sola händerna. Jag var färdig efter 30 minuter. Då satte jag mig och väntade nere i fiket. Det gick en timma. Jag rastlös, yr och med smärta söker nu reda på pappsen och syrran. De sitter och väntar. Jag ber om 2 panodil som jag får snabbt. Sväljer ner dom och sätter mig i soffan på jouren och väntar. Känns tryggare att sitta där när jag vet att det finns kunnig personal i närheten som kan hjälpa mig om jag trillar ihop. Höll mig på benen, och efter en snabb sväng till apoteket så bar det av hemåt. Efter en sovstund i bilen och ännu en powernap sen jag kom hem har jag nu nyss ätit lunch. Risgrynsgröt blev det idag.

Obehagligt när det snurrar hela tiden. Både längtar och känner mig orolig inför samtalet ikväll. Läkaren ringer och vi får svar på röntgen. Denna läkare kommer också att meddela om jag blir inlagd igen.

Idag känns tankarna och känslorna rätt splittrade. Har inte ro eller ork att sitta med skolarbete fastän det verkligen behövs. Jag läser min bok och försöker tänka på annat istället.

Lånad bild

Julkarameller

Var riktigt slut så medans några åkte på skyltsöndag bäddade jag i soffan för att sova en stund. Men jag hade skickat en liten beställning på mina favoriter.

Vad kan denna lilla skål innehålla?


Jo en av mina favoriter, salta små pinnar!


Dessutom fylldes en liten skål med julskum. Mitt absoluta favorit julgodis!

Så nu försöker jag trycka i mig någon karamell då och då för att växa, på bredden.
Alltid något! Tyvärr är det inte sötsaker jag längtar efter. Jag längtar efter långa turer med sparken, promenader och löpturer. Men det får jag göra så småningom :)

I pulkbacken

Har varit ute och åkt pulka på skaren! Tjoho vad fort det gick. Is hela backen efter vägen. Hann knappt bromsa med sparken. Jenny hämtade den gamla lila pulkan. Vi flög fram! ;)
Körde lite skoter och kände mig piggare när jag kom in . Kul med ordentlig vinter!

Nu vankas go´fika hos farfars. Försenad tårta, farmor blev 69 i torsdags. Grattis grattis!


1:a advent

Härligt att vakna upp och det är -17*C ute! Åt sillbitar och kokt ägg till frukost. En konstig variant kanske, men det smakade bra.

Sen gick jag och pappa ut för att sätta upp utebelysningen i våran "fågeltall"

Här koncentrerar jag mig på att trassla ut sladden.



2 nöjda rödnäsade arbetare.
(fotografen var brorsan Erik)

Idag blir det att fika tårta hos farfars vid 14-15 tiden, sen är det skyltsöndag. Får se vilka som far. Beror på hur pigg jag är. Kan vara bra att ladda med karameller om vi blir inlagda kanske?

Annars så tändes det första ljuset idag, mys med familjefrukost!



I´m the winner!

Tjoho, eller tvåa i alla fall. Kul med lotter och priser på älgfest ska ni veta! ;)

Woho lite lyxchoklad sådär en vanlig lördag ;), kan ju tilläggas att det var en pralin som var god. Resten gavs till familjen. Bättre att många får njuta av det.

Nyss åt jag lite skärgårdssill och ett kokt ägg. Imorgon blir det omelett till lunch. Inget kan dock slå faster Berits omelett, den var helt PERFEKT!

Efter att ha sett lite förlossningar på tv ikväll så är det nu godnatt.

Läget idag: Yrsel och illamående har varit värre idag. Men jag försöker så gott det går ändå.
Har gett mig den på att ändå äta så mycket jag bara klarar av!

Nu -> sängen

Lördag

Mer bakande, idag hos Berit. Morotskakan har gräddats medan vi har njutit av lite glögg.

Med chili och chokladsmak. Chilismaken kändes inte av, men choklad doftade det, Gott men vi föredrar traditionell glögg. Blossa ska det vara.

Kakan står nygräddad på spisen, och det luktar som om vi har lyckats med baket. Strax är det provsmakning.

Tog en powernap på 1,5 h före lunch och bakande. Och det behövdes nog. Får så ont i magen och mår illa av alla tabletter. Men ska försöka äta rikligt med mat i alla fall, så att inte favoritjeansen trillar av!

Nu ska jag fortsätta lyssna på julsånger och riktigt få stämning i vårat snöiga norrland!

Nu har vi jul...

...här i vårt hus!
  
Ljuskronan i rönn över matbordet, och ängeln som Berit har gjort lyser i vardagsrummet.

Pyntade lite inne hos mig också.
 
Den lilla tomtenissan skapade jag i tidiga år. En tradition som bortfarande hänger med (bokstavligt talat!)

Bytte såklart plattor i ljusstaken från Cult Design

Lite juligare färger.

Så nu är det bara granen kvar, men den kommer inte in förrän dagarna innan jul.

Ingen inläggning i helgen, dock kan jag öka dosen smärtstillande vilket känns skönt. På måndag får vi nog ett preliminärt besked på vad röntgen visar/visade, läkaren skulle jaga röntgenläkare på måndag ;)
Så då vet ni som undrar.


Nu ska vi gratta farmor som fyllde 69 igår! :)

Uppdatering: Ingen grattning. Leifes kom förbi för fika och surr alldeles spontant. SUPERTREVLIGT! Tack för sällskapet faster och farbror!

Imorgon ska familjen till staden för att kolla in olika gymnasieprogram till lillasyster, eller alternativ. Själv ska jag hålla mig kvar i byn, kanske baka lite med faster och hälsa på farfars? Får se vad dagen har att bjuda på :)

Julfixande

Nu är här planterat :)

Hyacinten är inte så fin än men den ska senare blomma i vitt, om jag lyckas vill säga ;)
Därför blev fokus på den fina krukan istället. Fint med prickar!

Annars så kom Jenny hem med gammeldags kola som pappa visst hade beställt med något barn, då levererades det till hon på skolan. Så nu har jag smakat en hallon-lakrits-kola för första gången. Ingen hit direkt. Lite väl sliskigt för min del. Eller så var det därför jag inte var godissugen?

 
Fint förpackat i alla fall.

Nu ska vi börja ta fram lite adventssaker. Jenny ska upp på vindan och hämta adventsstakarna, halmstjärnan och ljuskronan. Mys i vårat hus!

Remiss igen

Fredag igen. Idag har vi varit på solning och helghandlat. Bla nötter, och en hyacint till mitt rum. Har en perfekt röd prickig kruka där hyacinten ska planteras.

Det har varit en svacka med många tårar idag, men det är bättre att släppa ut det, känns ju skönare efteråt då.

Har nyss ätit lunch, en typ av makaronilåda med mtcket tomat i. Gott, men mår lite pyton nu efteråt. Stoppade in en salt karamell i munnen så nu ska jag försöka tänka på annat.

Lånade syrrans skor idag när vi var på "utflykt", jag gillar bruna skor.

Snyggt när de är lite lösa och lediga, och att de inte är så höga. Själv passar och trivs jag inte i de högre modellerna.

En ny remiss är skickad till det stora sjukhuset. Måste ev åka in antingen i helgen eller i början av veckan. Själv hoppas jag på början av veckan, det mesta står ju ändå still under helgen. Och det tär så mycket att bara sitta/ligga och vänta. Så nu väntar vi bara på besked om hur det blir. Hoppas kunna få svar på röntgen som gjordes igår också.

Nu ska jag hämta in tidningen och läsa om vad som händer i världen, efter det blir det nog plantering.

Röntgen & Shopping

Röntgen idag gick bra. Kul att se när de sätter kanyl mm. Tyvärr drogs den direkt efter sista dosen koksalt (fick det efter radioaktiva lösningen) sen var vi "lediga" i 3 timmar. Passade på att inta lite lunch som idag bestod av lite yoghurt, lättätet och bra. Efter lunchen drog vi iväg på en shoppingtur som var väldigt efterlängtad från min sida.

Det som jag har hittat på H&Ms hemsida fanns dock inte. Men det inhandlades en varm och supermysig fleece. Perfekt när jag är så frusen nu och bara fryser.

Supervarm och skön. Bra att det finns tumgrepp, det blir lite varmare när man sitter och knapprar på datorn.

Passade även på att "fixa mig" lite inför dagens bestyr. Mascara åkte på!


Var in en sväng på Kappahl. Ingen affär jag i vanliga fall brukar gå in i. Där fanns det underbara duntofflor.

Blev inget köp, vilket jag ångrar nu! Skulle ha varit varmt och skönt till mina isbitar till fötter. Också gillade jag mönstret.
Men ett tips som jag hoppas mamma tog åt sig ;) Använder mig av mormors stickade ullsockar sk tjocksockar. Och de värmer gott de också.

Efter en dag igång så blir det horisontellt läge för mig ikväll.

H&M

Har hittat en hel del som jag gillar, får se hur många inköp det blir imorgon. Kikat lite på hemsidag och är sugen på både klänning, kjol, topp, lite underkläder, varma stickade kläder och make-up. Men det var ett tag sen det shoppades kläder mm på mitt konto, kanske dags nu efter att ha gått runt i mjukisar i 4 veckor ;)

Gillar färgen på den här tulpanbuketten, fast när det gäller lila/rosa föredrar jag en mörkare nyans.

Nu -> Bonde söker fru

Det jag gillar med programmet är att de verkligen är härliga personer som är sig själva rätt igenom. Dessutom har de så härliga uttalanden ;)

Snart middag

Lyssnar på Kings of leon- Use somebody. Bra låt!

Vilade en stund, men det kröp bara i kroppen, så efter att ha blundat 30 minuter steg jag upp igen. Får förhoppningsvis sova bra i natt :)

Till middag blir det risgrynsgröt och smörgås med rökt skinka, ost och röd paprika. Jobbar hårt på julstämningen verkar det som va ;)

Bilden är tagen i våras. Lite skillnad i hårlängd nu. Längtar tills det blir liiite längre så det är mer stylingvänligt.

Under väntetiden imorgon blir det ev Storheden och framförallt H&M. Ska försöka hitta mig något fint att ha jul/Nyår, lite make-up mm. Och ev. ska det inhandlas lite julklappar också.

Nu -> Tomtegröt

(Bild från google)

Onsdag

Idag har jag försökt jobba med mitt energiarbete om vindkraft, har fått låna väldigt mycket material av min svärmor Majvor. Perfekt! Har blivit 2 A4 än så länge. Har inte varit så pigg idag, och haft en liten svacka och varit ledsen. Inte roligt att gå hemma och vänta bara. Men förhoppningsvis hittar de något imorgon på skinten.

Då ska de sätta en plastkanyl i armen och spruta in en svag radioaktiv lösning i blodet. Sen blir det att vänta 3 timmar innan bilderna tas. De tar 3 bilder och varje bild tar 5 minuter. Jag kommer att få ligga på en brits och kameran som tar bilderna är placerad under britsen.

Mamma har "gjort jul" idag. Tjuvstartat lite med julgardiner och dukar. Blir så mysigt, fint och ombonat.

Nu ska jag ta dagens andra powernap
 Tog för lång tid att ladda upp bilder. Nu är det godnatt

Morfars och farfars

Detta inlägg tillägnas mina mor- och farföräldrar.
Jag har haft turen att träffa och umgås med dem alla, har en relation med dem alla, alla är fortfarande i livet och förhållandevis pigga.
För mig har det alltid varit fascinerande med äldre människor, de har ju så mycket att berätta! Och det är intresssant det de har att säga. Mina älskade Lars, Inga-Lis, Fredrik och Inger har lärt mig mycket under mina år. Så otroligt värdefullt! 
  
Dock syns det inte så mycket av mormor. Måste verkligen bli flitigare med kameran! Och ta någon bild när mormor och morfar står tillsammans.

Tack för att ni finns!

Snickers!

Toppengoda! Perfekta att baka nu till jul, enkla att göra och de smakar verkligen som snickers som man köper.

SNICKERS
1 burk (350 gr) jordnötssmör
1 dl  strösocker
2 dl ljus sirap

Blanda detta i en kastrull och värm tills det nästan kokar. Rör hela tiden!
Vänd ner:

1 dl kokos
1 liter rice crispies

Blanda väl och bred ut på bakpappersklädd långpanna (stor)
Smält 300 gr blockchoklad (jag använder mörk) i micron full effekt i ca 1-1,5 minut och bred chokladen över kakan. Skär i små bitar med vass kniv. Till stor långpanna är 18x14 bitar lagom.

Ät och njut :)

091124

Idag blir det att försöka plugga järnet. Skriva tills skrivkrampen tar över ;)
Sov en lång natt, tog en varm dusch, åt så mycket frukost det bara gick att trycka ner så nu är jag laddad!

Jag är verkligen en person som älskar att planera med listor, detta är dagens,

*Duscha
*Frukost
*Plugga
*Lunch
*Ev baka snickers
*Dammtorka, dammsuga
*Plugga lite till (om orken finns, annars blir det sovstund ;)


Hehe rosiga kinder? Lite överhettad på denna bild...

Uppdatering: Snickers är bakade, kul att göra något annat en stund. Känner mig inte pigg idag, i "vanliga" fall är jag piggare från morgonen. Fastän jag sovit länge och väl så har jag ondare idag, blir att äta mer tabletter till lunchen. Och kanske vandra lite på gården, friskluft kan vara rena medicinen :)



Mera snö & värmande thé

Dagen har varit helt okej. Vaknade vid 8. Hade snöat 15 cm under natten, och ca 10 cm idag. Skönt att det kommer i snö och inte i regn som vid kusten!
Såhär såg det ut förra vintern i högis

"Våran" väg.


Det är så härligt med vinter! Jag njuter verkligen av varje årstid, alla har ju sin charm.

Var upp och solade händerna idag också, och kollade lite julklappar mm. När jag (vi) kom hem blev det lunch. Värmde upp köttsoppan som var över, gott med något varmt och lättätet, fick i mig rätt så mycket. Sen hade mamma köpt en liten chokladkaka som jag åt några bitar från, bra att göda upp sig lite ;)

Dock en 100 grammare.

Sen tog vi min spark och hon gick med mig upp till Leif. Mamma fortsatte och jag och Leif satte oss och fixade med min dator. Raderade en del och installerade det nyaste Windows Office. Toppenbra! Ett stort tack till både Leif och Johan för hjälpen. Berit och mamma kom tillbaka från jobb och promenad och de bjöd på thé och mackor.
Nu när jag är sjuk går det mycket thé, ett perfekt sätt att hålla sig varm på! Theét som de bjöd på kommer från en affär i Kiruna där min kusin bor. Inget vanlig thé med "flingor", utan detta var med kryddor mm. Milt och en jättegod smak. Kanske måste beställa en påse när min kusin kommer "hem" nästa gång?

Sen har jag inte gjort så många knop. Suttit och skrivit skolarbeten nu när jag har word. Skriver min berättelse om sjukdomstiden, får göra det istället för att göra en massa små-uppgifter. Tack Anneli för den möjligheten. Bra att man kan dela med sig av erfarenheter och lära sig av varandra.

Ikväll blir det att se Ullared, efter det ska jag krypa ner i sängen i flanellpyjamas och dubbla täcken. Härligt att sova!






Söndag

Dagen har varit rätt så bra. Får dock inte i mig så mycket mat, men det var ju ett tag sen sist som det gick bra att äta. Pussat Einar hej då och önskat honom en trevli vecka, pluggat lite svenska och sovit är en bra sammanfattning av dagen. Ikväll ska jag och mamma ut en sväng och lufta oss. Blir skönt med lite frisk luft:)
Annars har vi jobbat mycket med bilder i helgen. Sorterat, raderat och börjat sammanställa de som ska framkallas till papperskopior. Vi brukar sitta och klistra in årets bilder under nyårshelgen, så det gäller att vara förberedd...
Här kommer ett urval bilder:

Här ska dom ta lite blod från mig när jag låg inlagd, mamma bakom kameran, sen fick jag snabbt lägga mig ner, pga ett väldigt mörker framför ögonen, så några fler bilder blev det inte ;)


Det snygga duschdraperiet på barnavd. En fröjd för ögat!

Nu blir det friskluft. Trevlig vecka!

Toppennöjd!

With my new computer! It´s great!
Musik och alla bilder är förflyttade från den gamla till den nya, tog sin lilla tid men nu är det klart :)

Einar är här i helgen så nu ska jag passa på att riktigt krama om honom<3


Har hittat massor med roliga bilder, som man nästan glömt att man har. Blir väl att visa några senare.
Nu vankas det soppa till middag.

Inte pigg alls...

Nej detta är en tung dag. Knappt sovit något inatt, därav en fruktansvärd huvudvärk idag :S
Inte roligt.

Dock har jag köpt en alldeles egen sprillarns ny bärbar dator! Fungerar exemplariskt!
Måste bara fixa word, så jag kan börja beta av uppgifter. Men antivirus-program mm har jag installerat alldeles själv. Jag som inte alls är teknisk av mig känner mig enormt duktig! ;)

Perfekt med en bärbar när jag kan ta med den och ha med massor av material och liknande samtidigt. Skönt att ha alla foton på samma dator etc. Nöjd med inköpet är jag!

Nu vankas det fredags-taccos. Hoppas det ska gå bra att äta:)

Glatt humör!

Idag har det varit en bra dag. Är jättetrött efter att ha sovit alldeles för få timmar i natt. Men har ändå varit glad och positiv hela dagen. Har även tagit ett beslut att göra ett lite större inköp. Hoppas på att kunna göra det imorgon. Denna pryl skulle underlätta min vardag kan man säga. Har fått experttips av Leif så detta kan bara bli bra! ;)

Har försökt lägga energin på att plugga idag. Resultatet blev 3 A4. Läser kursen Omvårdnad. Idag var ämnet kommunikation och omvårdnad vid HIV/Aids. Att läsa om kommunikation och reflektera över hur man själv kommunicerar och fungerar tycker jag utvecklar en enormt mycket.

Sen har jag även exprimenterat lite med min nya mascara.

Har inte varit riktigt nöjd med den. Tycker att fransarna blir onödigt tjocka. Jag fördrar när de är mer separerade en och en. Detta blev i alla fall resultatet:

Och nej, jag har inte permanentat mig, det är krusat endast för dagen ;)

I förra inlägget tackade jag faster Berit för IKEA katalogen. Tacken fortsätter idag. Efter jobbet svängde hon nämligen förbi och lämnade en krya-på-dig-tidning.

Perfekt att få lite inspiration.

Så kvällen kommer att bestå av thé, tidning och eventuellt Mammas pojkar. Efterson jag har tvingat mig själv att vara vaken hela dagen är jag fruktansvärt trött. Tar på att vara sjuk minsann!

Imorgon är det fredag och "fredagsmys" som min fina lärare mailade idag. Efter sjukhusvistelsen är jag less godis och sötsaker. Jag satsar på att äta mat och mackor däremellan, så att jag får i mig det jag behöver. Har svårt att äta större mängder på en gång när man bara mår illa.

Nu blir det att surfa runt en stund, sen hårdmacka med philadelphiaost. Mums!

Hemmadagar och julbakande

De har inte hittat något. Väntar på en stor undersökning torsdag den 26, och blir jag inte bättre så är jag hema under tiden. Just nu funkar det inte att vara på skolan. Knaprar tabletter i massor, klarar inte av att gå, sitta, ligga allt för länge. Sover både dagar och nätter osv. Men jag har fått hem en hel del skolmaterial så jag försöker beta av en del i den mån jag orkar.
Var till samhället igår för ljusbehandling av händerna, skönt!
Var då förbi skolan och träffade klassen + fixade skolmaterial. Hann köpa julklapp till Einar (toppenbra grej!) och nya plattor till min Cult Design ljusstake! :)


En till vit, så nu kan man önska sig bara en platta vid födelsedag etc, och man vet att den passar i alla fall. En mörk lila och en ljusare lila med mönster. Den med mönster blev verkligen effektfull i mörkret. Älskar deras grejer. Och har önskat mig lite ur deras sortiment i julklapp/födelsedagspresent. Bra kvalité är också ett +. Skönt att tänka på något annat några minuter :)
För att kolla in deras grejer, klicka på länken: Cult Design

Annars så har mamma börjat julbaka idag. Luktar jul i hela huset!
Lussebullar (gulbullar), mazarinrutor och matbröd är bakat idag.
 "Gulbullar"

 Mazarinrutor

Jag har skållat mandel och vispat ihop, bara för att känna att man uträttar något här hemma. Sen har jag provsmakat såklart för att kolla om de duger att bjudas på, och de gör de absolut ;)

Efter en lång sovstund på nästan 2 timmar så gick vi den korta (men dock väldigt jobbiga för mig) biten upp till farfars. Där stöptes det ljus för fullt. Snälla faster Berit hade en IKEA-katalog över, så den har jag nu fått. Bra att ha något att bläddra i, och redan har man lite nya ideér. Tack för katalogen Berit!

Nu ska jag ner och slumra en stund till, sen dricka en stor kopp te till Bonde söker fru.

Ha det gott!


Inget hittat ännu

Nej felet är inte funnit. Kl 13 väntar ultraljud över alla organ i buken. Hoppas nu att problemet hitta så det kan åtgärdas och jag får komma hem.

Sitter på lekterapin just nu. Trevlig personal så det är ju trevligt. Dessutom har de massor med nya DVD-filmer man kan låna. Så vi ska nog låna någon om vi blir kvar till imorgon.

Ha det gott!

Inlagd på sjukhuset

Fordonet man forslas i är numera säng eller rullstol, men jag kan gå.
Får mycket smärtstillande, både sprutor och tabletter, och det är ju bra i alla fall. Undersökningarna hitintills har inte visat något. Nu hoppas jag att de hittar "felet" snart så att jag kan åka hem. Så man slipper bli väckt på natten för provtagningar etc ;)

Mamma sitter bredvid mig och läser Fantomen. Ikväll blir det att läsa och se tv. Har kollat tv-tablån och både navy cis och CSI visas ikväll.

Hörs senare:)

Tjoho..

Finally helg! Eller helg och helg. Öppet Hus imorgon med obligatorisk närvaro. Åker buss härifrån 09.30. Jag och en klasskompis ska välkomna och presentera programmet. Det är bara det att jag har varit borta stora delar av veckan, och han också. Alltså ska vi påta ihop något slags tal innan de kommer och ska kika. Smooties, kapillärprov, blodtryck, tektil stimulering mm ska visas och utföras praktiskt. Jag ska pimpla smooties! ;)

Skoldagen var toppen. Äntligen kunde man träffa Sabbe och Johanna igen, och som vi har skrattat ;D

Ikväll blir det i alla fall att äta en god middag med familjen, sen mysa med familj och pojkvän resten av kvällen.

Söndagen är oplanerad so long. Jag hoppas på finemang väder så det blir lång utevistelse. Njursmärtorna hoppas jag går över snart så jag kan träna igen. Tro mig, känner mig otroligt rastlös när jag inte får göra av med energin.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och annat småplock. När lillasyster kommer hem kanske hon vill spela spel eller liknande.

Slutligen.. Tack till farfar och farmor för att jag kunde åka hem med er idag. Skönt att slippa vänta på bussen.

Trevlig helg!

Bjuder på en bild på 2 stycken urtrötta personer. Hmm vem det nu kan vara ;)


Hujedamig!

Hemma idag igen. Mår inget vidare. Jag som alltid brukar vara så hungrig på morgonen är inte alls sugen på nått. Har ätit en risifrutti. Inte alls den hälsosammaste starten på dagen. Men hela gick ner i alla fall.
Blir att ta en powernap senare idag, då det inte blev mycket sovande i natt. Tur att man har en snäll pojkvän som kan stryka en över rygggen eller magen när det känns som jobbigast. Tack för det finkillen min!

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Eftersom jag inte smittar på något vis så kanske jag traskar upp till farfars en stund, skönt att tänka på något annat ett tag.

Igår bakade jag förresten! Nötdrömmar, supersmarrigga kakor. Här kommer receptet:


(bild från google)

Nötdrömmar, Ugn 150*

100 gr malda hasselnötter
200 gr margarin
4 dl socker
4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk hjorthornssalt

Blanda alla ingredienserna väl. Rulla till små bollar ca 90 st och fördela över 3 ugnsplåtar. Sätt på varmluften i ugnen och grädda alla plåtar med kakor samtidigt. Grädda tills kakorna är ljust bruna under och känns torra och lätta. Klart!


Superenkla med väldigt goda kakor. Efter bakandet sov jag 1,5 h. Det tog på krafterna minsann ;)

Nu ska jag traska uppför backen.
Fortsatt trevlig dag!


Njurar och fjällen

Så blir man hemma idag och imorgon. Jobbiga njurar!
Ska passa på att läsa mycket trafikkunskap och läsa om mitt energiarbete-vindkraft.
Tur mamsen är hemma och ledig så jag har någon att surra med i alla fall.
Här kommer lite bilder från fjällresan:

Jag och min fina kille. Observera att jag rullat upp mössan enbart pga överhettning.


Del av utsikten från stugan


Finaste svärmor

Einar, Agnes, Jag och Arvid


Avslutar med en bild på höstdekorationen jag tillverkade för nån vecka sen, den är superfin fortfarande!

Annars så är det + grader ute, och det gillas inte. Onsdag-Torsdag skulle det bli snö enligt yr.no hoppas verkligen att de har rätt!

Nu blir det till att fixa lunch!


Lovet är nu slut

Har haft ett toppenlov! Badande på äventyrsbad, fjällresa och umgås med vänner. Toppen!

En extra kram utfärdas härmed till Karin som har fixat min nya bloggdesign. Vad tycks?
Lite mera jag om jag får säga det själv.

Imorgon är det skola, 5 veckor sen jag var där sist. Så det kommer bli härligt att träffa klassen igen. Att vi sen ska läsa kurser med Anneli känns ju toppen :)

Nu ska jag fortsätta vara social. Bilder och vidare rapportering följer...

RSS 2.0