Underbar dag!!!

Jobbade med trevliga saker hela dagen på skolan! Jag kunde åka hem med mamma också :D men innan vi åkte hem var vi in på INTERSPORT, och där inhandlades nya löparskor! :)

TJOHO! Supersköna! Var ju tvungen fara ut och springa redan ikväll :) Och som pricken över i så köptes även dessa:

GRYMT OTROLIGT FULA! Men oj så skönt det var att ha riktiga löparstrumpor :) Dock så kan man ju diskutera priset, 120 kr! Och då hade dom ändå kostat 160... Men otroligt stor skillnad. Och när jag ändå springer så pass mycket så kan det ju vara värt det.

Tyckte lite synd om killen som jobbar på affären bara. Först grävde han I mina skor, SEN tog han ut sulan :S Uschalimig, jag som hatar fötter tyckte att det var nog jobbigt att titta på! 

När jag kom hem åt jag en god middag. Älgstek, potatissallad och grönsaker, *mums*
Efter ca en timma for jag ut och kutade, sen har jag varit ute hela kvällen. Hjälpt till med att tvätta trädgårdsmöblerna, kollat växterna i växthuset, haft hinderbana med Jenny (fysiskt påfrestande!!!) och sen gick vi ner till bäcken och kikade alla tjejer :)


Imorgon börjar jag jobba kl.10 och jobbar till fredagmorgon. Då blir det Öbergs hela dagen :D Sen börjar jag jobba fredagkväll och jobbar till på lördag. Lördagkväll blir det nog grillkväll med brudarna :D Hoppas på det!

Alltså går det några dagar utan uppdatering.

Nu ska jag ner och packa för jobbet (mest utekläder och sånt där) sen ska jag sova, och imorgon blir det frukost, långpromenad, dusch och sen jobb.

Ha en trevlig valborgshelg! :)

Kramar

Måndag- IGEN xD

Hehe ja det har som varit ont om uppdateringar, men jag har gjort en massa annat jox. Tränat varenda dag (därav lite träningsvärk ;P) Varit hos kärleken hela helgen mm. Vi var bara 4 st i klassen idag... Tänker på dig Lina!

Imorgon är det hemstudiedag som gäller, och det kommer att vara så himla skönt eftersom det blir senare att komma i säng efter gympan. Det är sista gången det är gympa den här säsongen. Känns supertråkigt, men samtidigt så har jag en hel del blombänkar att gräva i. Så jag klarar mig :)

Imorse var jag i valet och kvalet om jag skulle ta sommar eller vinterjackan. Men så tänkte jag att det har varit soligt, fint och varmt hela helgen. Och det var 8 plusgrader och soligt i morse, så jag valde sommarjackan. Men det skulle jag inte ha gjort! Snö, regn och blåsigt. Jag frös en hel del när jag kom fram till busstationen :S Så det blev tjocktröja på när jag kom hem ;P

Nu ska jag göra klart alla uppgifter som jag egentligen ska göra imorgon, så då blir jag "helledig" imorn ;D

Kramar

Måndag

Första dagen efter lovet, och det gick väldigt bra :) Kul att träffa klassen igen! Sab hade tyvärr hög feber så henne skickade vi hem igen. Krya på dig vännen!<3
Johanna matade jag med chokladsås. Hon gapade och jag tryckte ur tuben ;) och mätt blev hon!!!

Sen när jag slutligen kom hem så åt jag middag som bestod av renskav och potatis och sen var jag ut på en promenad. Soligt och fint väder, så det var härligt :) Fastän vi har grusväg så var den faktiskt jättebra ikväll, så det blev jogging på hemvägen...

Ikväll blir det gympa. Mamma jobbar men det är en som är snäll och kör förbi och hämtar mig. Imorgon har jag turen att kunna åka med Leif, det betyder sovmorgon för min del. Och den sovmorgonen kommer att passa perfekt! Eftersom man kommer senare i säng efter gympan.



Söndag

Igår kväll var det bara jag och Einar hemma, resten var på 50 års kalas. Skönt att kunna rå om varandra lite extra!

Idag sov vi rätt så länge, steg upp halv åtta. Einar åkte hem kl.9 och då for jag och mamsen ut på en promenad. Härligt väder, men rätt så blåsigt.
När vi kom hem lunchade vi och efter det har vi varit ute hela familjen. Spelat bandygolf och solat :)

Nu ska jag gå ner och bädda in rena sängkläder och dammsuga och sånt där tråkigt.
Men sen blir det grillat och potatisgratäng till middag, så man har verkligen något att se fram emot! *mums*


Lördag

Jag har verkligen haft påsklov! Vi har utfodrat renar, varit ute hela dagarna och pimplat och ätit god mat. Shoppade en klänning i schtaan i torsdags, sen sov vi över hos Tommy-boy och for till morfars igår. Åt köttsoppa till lunch. Hälsade även på kusinerna Johanna och Filippa och fikade där, sen blev det underbart god middag hos Lärtan m. familj. Taccos med många olika grönsaker och röror.
Sen var det världens aprilväder när vi skulle köra hem! Såg kanske 15 meter fram. Sen var resten bara vitt, men vi tog oss hem!

Nu idag är Einar här, så vi har kört skoter och ätit god lunch ute. Också är både mamma och Einar nyklippta. Och Linnea verkade ju bli lite avis?!;)

Lovet har varit helt underbart, så man längtar ju inte direkt efter skola på måndag. Men det blir kul att träffa klassen igen, också börjar vi med kursen Medicinsk grundkurs, och det är nog den intressantaste kursen skulle jag tro ;)

Nä nu ska jag fortsätta att umgås med familj och pojkvän!

Påsklov!

Oj så skönt! Har ätit en god frukost och städat nu på fm. Sen ringde morfar och skrämde upp oss lite när han sa att mormor låg inne på lasarettet... Men nu är hon hemma och mår bra igen :) Men dom visste inte vad det var som hade gjort henne så yr och illamående...

Här kommer en bild på mitt "nya" hår;

En aning ljusare om man säger så :)

Och mamma blev ju också fixad, såhär ser hon ut nuförtiden;
  
Hon blev verkligen jättefin!

Idag (alldeles nyss) så hjälpte jag en liten påskkärring att bli Blåkulla-fin.

Så hon var så snäll att hon bjöd på godis som tack :)

Idag ska jag också skriva packningslista. IMorgon far jag till Skogshult och direkt därifrån till Einar. Han fyller nämligen år på tisdag. Så det blir att vara borta några dagar, alltså blir det en del som man måste packa också...

Så nu ska jag ner och göra vettiga saker.
Glad påsk på er!

Jag vågade!

Yes box, nu har jag inte samma hårfärg som tidigare... Och mamsen är också stylad! Men jag lägger inte ut bilder än, då jag vill överraska de på skolan och Einar när jag träffar honom nästa gång. Så nu får de veta att jag INTE ser likadan ut som innan, men de vet inte HUR jag ser ut ;)

Och själv är jag jättenöjd! Känns skönt då det var länge sen sist som jag såg ut såhär :)

Tisdag

Att börja dagen med sovmorgon, det är king! Steg upp halv 8 och bäddade storsängen, sen plockade jag undan ljusbrickan mm från mitt rum. Nu är det ju vår och då eldar jag ändå inga ljus. Sen åt jag omelett till frukost (länge sen sist) också går jag runt i mjukiskläder och bara myser. Riktigt härligt! Idag ska jag slinga mammas hår så att hon blir vårfin :) Eventuellt blir det att grejsa med mitt hår också, får se om jag vågar ;P

Idag snöar det som vanligt! Men solen kämpar sig igenom kanske ;) Men det kan vara bra om det är mindre bra väder idag, för då håller jag mig mer inne och gör saker som måste göras...

Nä nu ska jag ner och förbereda mig som frisör.

Tjing tjong

Måndag

Skola igen... Men jag fick sovmorgon! :) Åkte med faster Berit som kom hem från Thailand igår. Dom hälsade på oss igår kväll, och både Berit och Leif var bruna och fina. Och själv känner man sig blekare än någonsin! Imorgon är det hemstudiedag, så sovmorgon igen ;) Så imorn blir det att jobba med rester (rest för min del) och plugga lite till provet som ska skrivas på onsdag. Men plugga till provet blir det nog inte att göra, det känns som om allt redan sitter där det ska...

Idag kom pappas sprillarns nya traktor så han sken som en sol ;) Också gjorde jag och han en deal. Om han skulle tända upp eld så jag hade varmvatten när jag kom hem från gympan ikväll, så skulle jag baka en sockerkaka med vaniljfyllning åt honom att ta med på jobbet och bjuda. Sockerkakan står i ugnen och det brinner i pannan :D
 
En bra deal enligt mig :)

Strax blir det att bege sig till gympan. Känner mig inte jättepeppad, men det är alltid kul när man komemr dit...

På onsdag har vi en slapp eftermiddag. Vi ska få se film. Så jag ska se om jag får med mig någon som sällskap till ds och köpa lite påskgodis... ;)

Nu vill jag ha PÅSKLOV! Den enda kycklingen (keramik) har lillasyster Jenny placerat så vackert i mitt rum, så nu är det förberett ;)

Tjing

Hemmadag

Ja det blev så. Jag och mamma var på jouren och visade upp mina händer. Läkarens kommentar; Fy tusan!!!
Hm ja det är ju inte så kul att höra, men jag förstår honom. Men nog med sånt snack...

Vi handlade FÄRG! Oj så kul det kommer att bli! :)

Färgen Hundkex 275 och Sommaräng 278

I helgen blir det konfirmation. Lillasyster Elin konfar sig... Så trevliga släkten kommer :) Ser fram emot att träffa alla, det blir alldeles för länge mellan gångerna! Einar kommer imorgon på morgonen, trevligt och mysigt att träffa honom.

Nä nu blir det till att fixa fram lite fika :) Till middag blir det blåbärsgröt och julskinka på mackorna (fast nu heter det ju påskskinka ;P ) 

Trevlig helg! Kramar<3

RSS 2.0