Midsommarfirande och badande

Nu är midsommar över. Sommar, sol, bad (13 grader i vattnet!), god mat, myspys, trevligt sällskap och annat toppen. Helt underbart att spendera midsommar i skärgården. Det gör vi till en tradition!

Stugan på ön där vi har varit 12 personer

Ett hjärta som får symbolisera kärleken till familjen, vännerna och Einar

Snart 1 år tillsammans

Fin vännen

Vi gjorde inte en så stor midsommarstång. Men vi gjorde en! ;)

Dock så är alla bilder tagna den första dagen. Och då var det lita småmulet. De andra 2 dagarna var det strålande sol.

David och Jenny fixade en 5-kamp, en sen kväll åkte vi på "sälsafari" och fick se flera vilda sälar.
Annars så njöt vi mycket i solen. Sov lite och solade samtidigt ;)
Sen vi kom hem så har vi badat lite i en utomhuspool. Ca 20 grader, men det kändes ändå kallt. Simmade en hem del både igår och idag. Idag har även kusinerna kommit hit tillsammans med deras mamma. 
 
Så nu ska jag avsluta min paus och gå ner och vara social och äta strömming och potatismos till middag. Gott!

Lev å må

Midsommar

Jepp strax är det dax att packa och fara ut till ön där vi ska fira midsommar med goda vänner. Idag har jag fixat här hemma så att det ser någorlunda fint ut. Klippt gräsmattorna bland annat. Vilket har resulterat i många bett från mygg och knott.

För snart ett år sedan var E. för första gången hos mig. Tänk så fort det går, och så underbart det har varit och är! <3

Har tränat mycket igår och idag. Igår blev det en lååång löpartur på fm, sen en kvällspromenad.
Och idag blev det en promenad också :) Skönt, och med tanke på att det nog inte blir så mycket träning på ön så behövde jag trötta ut kroppen lite. :)

Jaja det blev ett kort inlägg.
Nu ska jag njuta av trevligt sällskap och förhoppningsvis så visar sig solen också!

Examen och smörgåstårta

Börjar med fredagen. Jag var på skolavslutningen när små syrrorna gick ut. Fint som vanligt. Sen gick vi traditionsenligt till ICA för att köpa varsin glass efteråt. Det var kallt måste jag erkänna. Piratbyxor och ett tunt linne :S
Det var tänkt att jag skule åka till E. på lördagmorgon, men nu åkte jag med kärleksambulansen fredag eftermiddagen. En väldig trevlig kväll. Tog en skön kvällspromenad innan vi skulle sova. Också mötte vi  Erika och Alexander. Så då vände vi och surrade med dem till halv elva. Sen var det godnatt!

Lördag så firade vi Agnes, Einars syrra som har tagit sin examen från universitetet. GRATTIS! :) Jag och svärmor hjälptes åt att garnera smörgåstårtorna och jordgubbstårtorna på morgonen. Väldigt fint och gott framförallt. Kl.14 kom allt folk så det var en trevlig dag :) Och magen var smockfull med smörgåstårta. Så det har jag ätit lördag, söndag och måndag.
På lördag kväll kom en kompis till Einar som stannade till söndag.

Söndag så var det en rätt så slapp dag. Regn ute. Vi var och kollade på vindkraftverken. Det var en "vinddag" så man fick gå in och kika i tornen. 
Dessutom så skulle vi fiska. Jag rodde båten. Fredde och Einar fiskade. Jag rodde mycket bra, men tror ni att de fick någon fisk? Nej, såklart inte :P Tur att Majvor var så förutseénde att hon och Lars hade fixat middag i grillkåtan. Rotsaksgratäng och grillad fläskfilé + ett stort sjok sallad. Massor gott!
På kvällen när Fredde hade åkt hem så åkte jag och Einar till Einars brorsa och hans sambo. Hann med en lite surrstund innan det var dax för att sova.
Måndag kom Majvor och hämtade oss och så bar det iväg för att ge Einar en giftspruta ;) Sen han tagit sprutan så åkte vi "hem" och packade innan vi åkte hem på riktigt. Hem till mig alltså.
Idag har jag tränat, det blev en lång promenad, och det var skönt när kroppen kändes lite stel. Sen har jag skrivit och mailat in en MVG uppgift så nu håller jag tummarna ;) Arbetat lite och ätit god mat.

Nu sitter jag och klunkar i mig en halvliter te. Tack för det Karin :D. Det är nämligen det gröna teet som jag fick av dig. ;)
Jag är tedrickare i perioder. När jag hade en hemstudiedag för två veckor sedan så åt jag frukost hemma, och sen åt jag en andra frukost hos farfars. De bjöd på te, så nu är jag inne i en period. Min andra stora kopp för dagen ;)

Dagen har varit grå och kall, men nu är det en underbar kväll. Så ska ut och kolla till i växthusen och trädgården i övrigt nu.

Önskar för övrigt att det kan bli någon varm dag så jag kan använda mina nya löparshorts. Men är det kalla dagar kan jag å andra sidan använda min nya turkosa jacka. ;)



Själv ska jag somna tryggt i en varm famn.....

Staden och plantering

Jag och mamsen åkte till stan för att hämta hem brorsan, så jag kunde köra en bra bit :)

Ingen av oss var speciellt shoppingsugna, så det enda som inhandlades var en ny mascara.

Tja den ser helkonstig ut men den var helt okej att använda :)

Imorgon är det skolavslutning för båda små syrrorna, och en god middag på det *mums*!

Också lunchade vi med Tommy och brorsan i staden idag. Buffé blev det till att äta, och som vi åt! Proppmätta hann vi bli! :)

Sen ikväll så har jag och mamsen planterat ut alla sommarblommor, fixat klart i växthuset, vattnat mm. Samtidigt som Rulle har kutat mellan oss, men det gick bra i alla fall.

Nu är jag i alla fall jätte trött och hoppas att klockan snart blir 21 så man kan gå och lägga sig.

Helgen spenderas hos kärleken, myspys! :)

Sommarlov <3

Sommarlov och bal

Yes box, detta var första dagen på mitt sommarlov. Härligt!

Har hunnit handla blommor med farmor, fikat hos farfars. Har även hjälpt farfar att köra svävaren i slänten, Och det känns i rygg, rumpa och lår ;P

Sen så var det BAL ikväll. Kunde åka upp med Inger och Olle så det var ju helt perfekt! :D

Så nu bjuder jag på några bilder på fina klänningar mm.
      
Och finvännen Johanna och hennes Svane (Jimmy)

Jaja nu blir det norska förlossningar...

Tjosan

Måndag, näst sista dagen

Oj så skönt det ska bli med sommarlov! Nu längtar man verkligen! Bara det kunde bli lite fint väder någon gång! :@

Klassen har i alla fall spelet fotboll idag, och Anneli var så snäll att hon bjöd på glass efteråt, mumsigt! :)

Så jag slutade halv tolv men har inte skjuts hem tyvärr :S

Ikväll blir det att hjälpa lillasyster att packa, och göra en hel del matte så att jag klarar provet imorgon.

Morgonen var toppen i alla fall, Einar stannade tills i morse, så i bussen kunde jag sova mot hans axel ;)

Jaja back to reality

Tidig helg

Oj så skönt att vara ledig en fredag! :D Är helt saligt lycklig för det.
Einar fick också ett smakprov på min lycka igår. Jag for ut och powerwalkade i 1 h. Så jag ringde Einar men jag skrattade nog mest hela tiden. :P

Snart har vi varit tillsammans i  ett helt år (29 juni). Igår var det prick ett år sedan vi träffades för allra första gången. Och jag känner mig fortfarande alldeles pirrig och kär när jag ser honom. Kärlek är underbart helt enkelt!


Idag kommer mamsen och lillasyster hem från Stockholm. Och mamma chockade mig verkligen igår, hon har hållt i en boaorm!!! Hon som har sådan ormfobi! Imponerande kan man säga :)

På idrotten igår spelade vi golf, och gissa vad, jag har träningsvärk i rumpan, av alla de ställen! :P Mest på vänstersidan, men så hade jag ju en bra swing också ;)

Idag ska jag och mamma ut och springa, blir kul med sällskap såklart :)

Men nu ska jag ner och vara duktig. Plocka undan saker och dammsuga nedervåningen. Efter det blir det att ta tag i mitt rum.

Också längtar jag efter att krama om kärleken som också kommer ikväll<3

Trevlig helg

Onsdag

Bästaste farfar fyller 73 idag, stora gratulationer!

Fina farmor och farfar <3

Har i alla fall haft hemstudiedag idag. Rensat jordgubbslanden, vattnat, fixat inne, klippt farmor, cyklat 1 mil, ätit kladdkaka med sweizernöt och grädde hos farfars mm.

Och hela tiden när jag har varit ute har Rulle varit min skugga. Han håller på att vara ruggit snabb nu!

OCKSÅ for jag och farfar och fiskade i våran tjärn på em. Och jag lyckades dra upp en stor öring på 2,3 kg! Jag och farfar hade jättekul verkligen :D Vi skrattade massor, och när fisken äntligen var i båten så skakade jag i både ben och armar ;)
    
Storfiskaren herself med trötta ögon, en riktig pärs det där ;)


Jag och Jenny har haft trevliga utekvällar. Lite bilder sen igår:


Jenny fixade ett 3 i rad.

Rulle var såklart med oss ute...

Det var min dag i en kort sammanfattning. Nu ikväll har jag intervjuat Kicki och förhoppningvis gjort Lärtan lite avis också ;) hehe

Nu ska jag ner och vara social med dessa två


Och ta en dusch. Först ska jag bara träna min rygg och mage en del...

Lev å må




Tisdag= provdag

Men det gick ju alldelas toppenbra! På båda delarna. MVG på båda, så jag känner mig helnöjd verkligen! :)

Igår kunde jag åka hem med Viktoria (mycket snällt av henne!) så en trevlig surrstund blev det :)
Jag och Jenny fixade middag när jag kom hem, potatis, biff, sås och morötter. Vi har en pakt jag och hon att vi ska äta grönsaker varenda dag hemma, det gör vi visserligen alltid när my mother lagar mat, och vi hjälper till, men i vecka ska vi fixa det fastän pappa skulle laga maten. Så igår stod det uppskrivet en hel del grönsaker och frukt på handelslistan ;)

På kvällen satt jag ute i solen och pluggade. Jenny fixade 3 i rad och Rulle sprang mellan oss, häggen blommar så det luktar underbart. Rena idyllen alltså! :) Tyvärr gick inte spelet så bra för mig.... Förlorade 3 gånger mot lillasyster, sóm är 10 år. Men ikväl ska jag ha revarns hehe

Imorgon har jag hemstudiedag och det gör att man blir ÄNNU gladare! :D Ska intervjua ikväll och göra klart, sen blir det trädgårdsarbete och utemys hela dagen, med sällskap i form av ett lamm. Hmm men helt okej ändå. Så jag hoppas på trevligt och soligt väder, så man kan jobba lite på brännan också. Också ska jag klippa farmor också, hon håller på att vara lite långhårig.

Och träna, under dagen! Det är så skönt när man kan träna redan från morgonen, bästa sättet att börja en ny dag på. Helt klart!

Nä nu ska jag istället för att ha rast skriva ihop lite saker om långvarigt tobaksbruk, läkemedelsanvändning och kroppens muskler.

Ha det! 

RSS 2.0