Rulle

Underbar helg (som alltid) fint väder och trevligt sällskap! Kan det bli bättre?

Dessutom har familjen fått tillökning av just lille Rulle. Ett flasklamm som föddes 29 maj.

Jag lovar att det kommer fler bilder senare. Dessutom är det en till tacka som är tjock om magen hos dem vi fick honom av. Så blir det trillingar där så får Rulle ett "syskon".

Lillasyster och mamsen har just dragit till Sthlm. Brorsan till staden, så just nu är jag själv hemma. Fast Jenny ligger ju och sover i samma hus så. Tyst är det i alla fall. Men snart kommer pappa och Einar hem.

Imorgon blir det att plugga. Stort prov på tisdag :S Men det går nog vägen. Onsdag hoppas jag på hemstudiedag. I såna fall kommer jag och Rulle påta på i trädgården och springa ikapp. Dom är ruggit snabba! :)

Nä nu ska jag ut och mata lilleman. Efter det blir det godnatt.

Kuliga dagar :)

Katastrofövning onsdag och torsdag. Kalla, blöta och på så sätt hemska dagar. Men oj vad vi har skrattat :) Underbart och lärorikt. "Spring Gazaflickan" Ahaha :D
Och man har sovit som en stock på nätterna. Gjort klart en massa skolarbete, så nu är det inte mycket kvar!

Och igår. Jag for ut och sprang kl.20. Mycket känslor i kroppen, både bra och dåliga, så jag sprang mycket längre än vad jag har gjort tidigare i år. Och efteråt så är man som en ny människa, glad och pigg (dock inte i benen) + en massa magträning på det. Sen var det 2 mjölkglas, en dusch och sen godnatt.

Idag har jag redan hunnit med att ha 2 st prov, och det gick nog rätt så klockers. ;) Nu är det matten kvar och efter det blir det att åka till kärleken. Spenderar helgen hos honom, så det blir trevligt och mysigt.

Over and out

Tisdag

Länge sen sist, igen.
Tisdagkväll kom Einar <3 Han stannade till på tordag. Torsdag em for jag och jobbade och fredag till söndag tillbringades i staden. Med trevliga vänner, shopping mm.

Nu är det skola igen. Och träning. Löpte onsdag, fredag, söndag och igår. Det är så härligt när man känner att man orkar mer och mer!!!

Onsdag och torsdag har vi katastrofövning i skogen uppe vid K4. Själv har jag brännskador i ansikte, armar och bål. Frakturer i bäckenet och underbensfraktur. That´s me! :D

Fredag far jag förhoppningsvis till kärleken. Och stannar där till på söndag. Hoppas verkligen att jag kan fara! :)

Ikväll blir det att sitta vid datorn. Och göra en kombinerad VG och MVG uppgift. Så jag hoppas att det flyter på bra. Och nu har lillasyster äntligen skaffat en egen dator, så då kan man då sitta och göra skoluppgifter nån gång!

Jaja nu ska jag fortsätta att läsa igenom lite grejer. Storprov v.23 så då gäller det att ligga i  ;)

Solig helg!

Oj vílket toppenväder! Var hemma tidigt på fredag, farmor var så snäll och hämtade mig :) Shorts och bikini har man sprungit runt i hela helgen nästan!
Fredag for jag och mamma ut och löpte. Sent fredagkväll natt kom fivvännen min hit <3 Jag låg och sov med steg upp och sa hej och godnatt xD
Lördag morgon vaknade jag 05.30, en lördag! :S Så jag for ut och tog mig en morgonpromenad i solen. När jag kom hem så la jag mig på spikmattan ett tag

Sen åt jag en god frukost och då började resten av människorna också stiga upp. Sen for vi till Skellefteå-älven där vi fiskade, Karin badade, vi åt pannkaka och solade.
Papporna pratar fiske
Papporna tar en paus i fisket och pratar.

Karin njuter i solen

Brorsan och Martin kastar sten

Finaste fin brorsan! Fast i söndags blev han korthårigare

Skellefteå-älven...

Lillasyster Jenny njuter i solen, mössan åkte av senare ;)

Elin och Martin hoppas att Karin ska trilla i vattnet, men Karin har toppenbra balans och klarar av att gå på stenar fulla med alger, så tji fick dom ;) haha
Sen körde vi förbi Treholmen på väg hemmåt, det var där jag brände mig på underarmarna när jag var pytteliten, därav ärren, och nu tappade syster Elin sin kamera i älven, som var ca 10 meter djup under bron där hon stod, så det var som inte läge att hoppa efter. Ett riktigt otursställe alltså! 

Lördag kväll så fixade jag efterrätt, nämligen glass, kladdkaka, grädde och hallon. Efter det såg vissa ESC, och jag löste lite korsord innan jag kröp till kojs.
Söndag åt jag frukost, rensade mina jordgubbsland och vattnade i växthuset. Efter det for jag ut och löpte, och äntligen kan jag springa skogsrundan! Oj så kul :D
När jag kom hem igen, väldigt varm, så töjde jag lite muskler och sen blev det duschen och iväg för att lyssna när lillasyster Jenny sjöng solo i kyrkan, oj vilken talang hon är alltså! Kubbspel och lerduveskjutning avlöste sen varandra på eftermiddagen. Öbergs begav sig hemmåt kl.15. Och efter det fortsatte vi vara ute och njuta av vädret. mamma kom hem kl.17 och då åt vi lammstek och potatisgratäng. Kl.19 var jag jätte super trött, så då satte sig jag och lillasyster Jenny I soffan och slog på tv;n. Då visades filmen Ronja Rövardotter! :) Så den satt vi och såg.
Idag måndag har jag varit på skolan som vanligt. Har bl.a. haft HLR (Hjärt Lung Räddning). Och det gick bra för alla, fastän jag och Lina fick kämpa lite extra när apparaten la av ;) Oj vad jag blåste luft ;) haha

Sen blev det fiberhavregrynsgröt till middag. De andra åt plättar, men min mage säger ifrån när jag äter sånt... Sen blev det löparrunda ikväll igen. Skönt att komma ut, var lite mör i benen sen igår.
Nu ser jag och Jenny sjukhuset, de har bara om förlossningar idag, så det måste man ju se. Tokintressant!
Efter det blir det en dusch.
Hemstudiedag på onsdag, ska bli riktigt skönt! Torsdagkväll till fredagmorgon så jobbar ajg, trevligt det med. Och fredag far vi till stan och stannar där till på söndag.

Det här är nog det längsta inlägget jag skrivit, så håll till godo, kan dröja tills nästa gång ;)

Tjing

Onsdag

Igår blev det löpartur, oj så härligt! :) Sen så passade jag på att städa mitt rum lite också, ska dammsuga, bädda rent och sånt också, så det är fint när man får fin främmande i helgen :)

Idag har vi pratat om läkemedel, så nu har vi lite uppgifter att göra i em, åker hem med den tidiga och har hemstudier sen. Mamma är på kurs idag till imorgon, så jag ska ut på en löpartur ikväll ;)

Nä nu ska jag göra klart uppgiften, efter det blir det stora biblioteket med Lina ;)

Ps. Nu ska ni inte bli förvånade när ni ser mig, fixade sommarfrisyr igår....

Ha det bra!


Inte mycket tid över...

...men det är helt okej ändå, passar på att vara ute. Lillasyster sitter 24-7 vid datorn, så nu sitter jag på skolan och skriver.
Igår fixade jag och pappa trädgårdslandet. Skottade ut en hel massa koskit, sen fixade vi jordfräsen som vi var tvungen att andrä lite på så den passar på den nya STORA traktorn. Sen körde jag undan högarna som mamma räfsat ihop, och efter det staplade jag, pappa och lillasyster en vedpall. Jag och lillasyster kollade in det närmaste grodstället ;) och efter det gick vi hem genom skogen. Vi blev bara liiite rädda när vi skrämde upp en stor tjädertupp.
Tjädertupp Tetrao urogallus
 
Nu har vi börjat med Medicinsk grunkurs så nu gäller det att lära sig fler latinska termer...

Hej så länge

Familjen är samlad

Ja just nu är hela familjen hemma, och det är så skönt att sitta allihopa och äta middag tillsammans. Mamma skrattade så hon grät, jag skrattade så det sprutade vatten ur munnen ;P Vi har så kul alltså!

Sen så är kärleken påväg och jag längtar så mycket efter honom. Myspys ikväll!

Ville bara snabbt meddela er om hur otroligt bra livet oftast är, är så otroligt glad över min fina familj, pojkvän, släkt och vänner. Utan er är jag ingenting. Älskar er allihopa!

Kram

Utefix

Ojojoj så fint det håller på att vara ute. Det mesta av gräsmattan är räfsad, bara de fuktiga ställena kvar. Alla blombänkar är rensade. Och mitt projekt är snart färdigt! Ska ta kort sen på det färdiga resultatet.

Imorse fick jag skön sovmorgon till kvart i sju, och imorgon får jag sova lika länge, lyckliga mig!

Idag på gympan var det biip-test och volleyboll, superkul verkligen! Sen så har jag sprungit med skottkärran fram och tillbaka och lekt "position X" med lillasyster Jenny ikväll. Så benen är lite trötta :) När regnet började skvittra så gick vi in. Så strax blir det en stor kopp the och en bra bok som jag lånade igår.

Det känns så vårigt ute nu! Man blir så glad när man får vara ute och påta på.
Linnea: Du som funderade på vad du ville ha för blommor mm, kör förbi oss i vår/sommar och kika :) Vi har rätt så mycket...

Imorgon är det bara en kort skoldag. Slutar kl.13 :) Skönt att sluta så tidigt en fredag! Så då hoppas jag att det är fint väder så man kan vara ute och mysa (utan så mycket kläder på) när man kommer hem.
Också kommer ju kärleken på kvällen<3 Och han stannar till på söndag, så då ska vi rå om varandra extra mycket, i och med att vi inte träffas på två helger efter det...

Nä, nu väntar mitt the på mig, Lev och må!

Pensionärs gympa

Det är inte så att jag inte VILL skriva blogg nå mer, det blir inte bara. Dagarna ser likadana ut nu ungefär. Skola, är hemma kl.17. Då äter jag middag och sen går jag ut. Är ute och fixar och förnyar i trädgården tills klockan slår 21. Då går jag in, äter kanske en frukt. Är lite social med familjen. Efter det är det godnatt. Måste sova ordentligt för att orka stiga upp kl.6 på morgonen....

Angående rubriken så har det varit seniordag idag. Skolan var såklart där och servade. Gav taktil massage (hand massage, som gör en lugn och avslappnad) Hade på mig t-shirten vi fått av skolan. Det står OMVÅRDNADS-PROGRAMMET med stora bokstäver på ryggen och namnskylt på "framsidan." Jag känner mig som en försäljare som står på Nolia!!! :S
SEN kära vänner höll jag i pausgympa för en herrans många seniorer! Över 100 stycken! Det gick då i alla fall toppenbra och gamlingarna skrattade en hel del :)

Anledningen till att jag är inne ikväll är att det spöregnar ute...


Men det är rätt så bra ändå. Har en uppgift som man ska göra för att få högre betyg i kursen vi läser nu. Så jag tänkte passa på att göra bort det :)

Håller på att göra om vid mina 2 jordgubbsland... Har fyllt en "tunna" med hål på sidorna (pappa har fixat med rondellen) med smultron, så nu skickar dessa växter inte längre ut revor över hela landen!!!
Och mellan landen är det ett mellanrum på knappt en meter. Där har jag nu i mitt anletes svett tagit bort gräsrötter i massor! Och frävt bort tuvor mm. Där ska jag sätta snad och sen lägga dit platta stora stenar. Slutresultatet hoppas jag blir bra. Också hoppas jag att jag får äta lika mycket jordgubbar som förra året!


Lev å må!

RSS 2.0