Bildboom

Sammanfattar de här veckorna kort. Jag har haft det toppen på alla sätt. Snabb sammanfattning va ;)

Nyätit blåbärskaka, smarrigt som ni ser :)

Sen så har jag varit på praktiken, gjort många timmar! När jag har kommit hem har jag sysslat med makeovern av mitt rum, därav den kassa uppdateringen, här kommer före och efter bilder.

FÖRE:
 

EFTER:

Byrån och den nygamla tavlan...


Ovanför skrivbordet sattes tavellisten upp. Då ska jag inte ha någon fotovägg utan variera mig här istället. Den stora bilden föreställer mig och är tagen av Carola när jag var liten.


Först var det tänkt att jag skulle ha 2 st sänglampor. Av el-tekniska skäl blev det en, men det blev toppenbra det med.


De nya gardinerna passar perfekt, så fint fall i dem. Också är de så tunna att det ändå kommer in mycket ljus.

Avslutningvis vill jag tacka Mamma, Pappa och Einar för all hjälp jag fått med målande, tips, bärande osv. TACK!


Jobbade min sista dag i måndags, och det var nästan med tårar i ögonen man gick därifrån. Har ju trivts så bra! Så massor med tack till K-rehab som är en underbar avdelning.

Jag har alltså varit hemma i stort sett hela veckan, onsdag var vi upp till samhället för lite ärenden jag och mamsen. Annars så har det blivit MYCKET träning, och datorsittande. Men ikväll ska alla uppgifter mailas in för bedömning. Nu ska jag bara ha det härligt på lovet.

Imorgon är det 30-års fest i Skellefteå. Kommer bli mycket trevligt. Och sen kommer jag och killen min vara tillsammans 3 veckor i sträck. Känns riktigt bra. Ska passa på att träna mycket i dagsljuset nu under lovet. På tisdag är det t.ex. inplanerat bad på ett Äventyrsbad. Ska passa på att simma en hel del.

Annars idag har jag promenerat med vikter och kört ett pass i roddmaskinen. Tog bra på rygg, axlar och armar. Härligt! Hann även gosa lite med kusinbarnet Anna en stund.

Imorgon ska det tydligen införskaffas ett PS3. Och singstar som det låter nu, tjejer som är sugna att komma och tävla? Hör av er!

Tisdag reser jag bort på hemlig ort. Är hemma åter på fredag kväll. Allhelgona firar vi tillsammans med kära Öbergs och fina vännen Karin

Karin och resten kan förbereda sig på mycket rundpingis och många, långa promenader. MYS.

Nu ska jag ner och fixa till en smarrig middag tillsammans med de andra.

Kramar på alla fina vänner. Och en extra kram till Johanna, hoppas du känner dig bätre snart!


Jobbar helgen


Morgonpromenaden är avklarad, nu blir det jobb resten av helgen.
Lördag 12-21
Söndag 7-17

Känner mig taggad och glad. Så som jag alltid blir efter en lång-prommis.

Tackelitacktack till Johanna för att jag får låna lägenheten!

Kram

Skön ledig dag!


Internet går seeegt, så inga bilder blir det idag.
Idag har jag varit ledig. Mycket välbehövligt!

Mådde pyton igår, kanske pga att det har varit långa dagar osv den senaste tiden. Who knows?.. Blev ingen middag, utan en tallrik med fil sent på kvällen istället.

Sov i alla fall till 07.15, då började min dag, efter en skön sovmorgon.
Åt frukost, tvättade, satt vid datorn och promenerade. Superfint väder verkligen!
Kikade in hos farmor och farfar på hemvägen, hade så tur att de bjöd på lunch ;) Det blev pannkaka utan mjöl, alltså med keso, ägg ost och bacon. Enligt GI metoden. Gott var det i alla fall.

Sen hade jag tänkt ägna mig åt alla uppgifter som ska göras. Bl.a ska jag intervjua personal på två olika ställen. Måste alltså klura ut lite bra frågor. Men idag har jag bara skrivit om delegering och mediciner. Totalt 2 A4.
Dock är nivån hög och bra ;)

Förra helgen var jag och Einar på bröllop. Einars kusin Johan gifte sig med sin Petra. Superfina var de två, och trevligt var det på bröllopsfesten efteråt. Tyvärr så blev kameran kvar hemma.

Strax kommer mamsen hem, då blir det att ta en promenad med henne också. Känner att jag har slarvat en del med träningen. Och det känns!

Så nu blir det promenader och ev lite rodd i roddmaskinen. Har kommit massor med snö, så vägen är tyvärr för hal för att jag ska våga löpa.

Nu blir det jobb 7 dagar i rad. Jobbar hela helgen och gör många timmar. Fredag nästa vecka bär det av till Piteå ! Ser fram emot det redan ;)

Över och ut, glädjetjut!

RSS 2.0