WOW!


Trivs toppen toppen bra på praktiken :)

Fullt upp på dagarna, urtrevlig och skojfrisk personal. Längtar verkligen till imorgon! Blir lite långa dagar bara. Men så är det ibland. Hinner träna, äta och duscha när jag kommer hem. Och så länge jag hinner det så är det ju inga problem.

Imorgon ska jag packa. Åker direkt från jobbet till Einar. Helgen spenderas hos honom. Lördag ska vi på bröllop. Roligt värre :)

Nu ska en glad och trött Malin hoppa i duschen. Svetten sprutade under löp-passet!

APU i en månad


Nu kommer det att bli si och så med uppdateringen (jag som hade bättrat mig! :S)

Kommer att jobba mycket. När jag kommer hem blir det att äta, träna, duscha och sova. Sen så har jag en massa uppgifter som ska göras under APU perioden. Ont om tid just nu, och bloggen är inget som jag kan prioritera.

Det kommer att bli massor med nya intryck osv, det tar på orken minsann!

Nu blir det att packa kläder, namnskylt och frukt till imorgon.

Ha det toppen så länge! :)

Den lediga dagen


Är snart till ända. Men så har jag hunnit med en hel del också :)
Skönt med sovmorgon, steg upp kvart över sju. Pigg, glad och utvilad. Fixade en kopp med hett te för att få igång halsen lite, som tur är så känner jag bara av den på morgonen.

Efter frukosten som denna morgon bestod av curryomelett med keso och en hårdmacka, så började dagen på riktigt.

10*C ute men blåsigt, klädde mig ordentligt inför dagens motionspass, såhär såg jag ut idag:

Fina reflexer i blixten ;) Flexvästen sitter på oavsett vilken tid på dygnet jag tränar, just för att det är många jägare i skogen här i kring.
Promenad på ca 1 mil idag, varav löpning på hemvägen, mycket härligt! Dock ska jag införskaffa nya löparsockor imorgon, då det har gått hål på mina.

Mage, ben, rygg och armövningar när jag kom hem.

Intog lunchen mer stående än sittande. Bakade bullar idag :)

Detta blev resultatet:

Dock har jag varit alldeles för mätt i magen för att provsmaka, kanske blir det senare ikväll.
Har redan ätit lite kladdkaka och druckit hallonsmootie, så jag känner att det är nog med sötsaker för idag i alla fall.

Sen så tänker jag varenda dag att jag ångrar att jag klippte mig när jag ändå hade sparat ut en bit, är så svårt att inte kunna ha uppsatt när man har APU, målet är att spara till axlarna ungefär. Så till våren är det klart kanske ;)
Trivs verkligen jättebra med kort hår, men nu är jag sugen på att kunna göra inbakad fläta i luggen, ha uppsatt, göra någon knut i nacken osv. Så nu känner jag mig verkligen taggad till det här ;) :)

Imorgon är det Nk prov som gäller, ska ner och läsa igenom sidorna som gäller nu.

Ha det toppen :)

Kladdkakebak på G



Jaha inget trafikprov idag. Går ut på APU på måndag. Och efter det i 4 veckor så är det lov i 1 vecka. När jag kommer tillbaka till skolan så är det alltså 2 november! Hur konstigt är inte det? Vinter och allt....

Samtidigt så är det så härligt. Avslutade kursen lindrande vård (palliativ vård) idag, och nästa kurs som ska läsas är omvårdnad.

Har just varit ute på en skön rask kvällspromenad, i regnet. Hemmadag imorgon och det gillas. Ska läsa lite NK, fara ut och löpa och bara må gott.

Nu ska här bakas kladdkaka! :)

Måndag och nystart...


...här på bloggen! Har man blogg så ska man skriva också! Så nu ska jag som har blogg börja skriva.

Har jobbat sen fredagkväll till söndagmorgon. Långpass verkligen. Givande och trevligt jajjemän, men det tar också mycket av orken. Och har inte sovit så många timmar som jag brukar.

Söndag när jag kom hem var jag i stort sett själv hemma (storebrór sussade så gott, han hade jobbat till 22 kvällen innan) Själv fick jag full fart. Packade ur väskan min, startade en tvätt, städade mitt rum, vek och tog reda på tvätt, plockade undan saker i hela nedervåningen och började med ett stort projekt. Städa pannrummet. Det behövs!

Efter lunchen med hela familjen (som tillslut kom hem) så bar det av till våran tjärn. Invigde mitt nya haspelspö och fick en öring *m y c k e t  n ö j d*. Hade även med löparskorna så efter fikat och kaffet så började jag springa hemmåt. Bad idea! Mjälthugg så det stod härliga till ;) Men skönt var det!

Kör med löp pass några gånger per vecka nu. Skönt när det inte är så varmt och med den höga klara luften!

Ikväll blev det en lång cykeltur + en prommis runt byn så skönt! Och mörkt, nu märks det verkligen av. Men man är ju van att inte ha gatlysen så det är inga problem :)

Har druckit ett glas med mjölk och ätit ett kokt ägg. Tagit en varm och skön dusch och snart är det sängen som gäller. Trafikprov imorgon, gäller att vara utvilad och pigg då ;)

Onsdag blir det kanske bilder, på denna just nu rätt så ointressanta blogg. Är nämligen mest troligt hemma då och jobbar med uppgifter. Härliga tider :)

Nu längtar jag till på fredag. Kunde inte träffa älskeli pälskeli i helgen när jag jobbade, men på fredag kommer han! Kärlek<3

Hej och hopp


Onsdag

Gaah känns lite meningslöst att ha en blogg när man aldrig uppdaterar den :P Händer ofta att jag sätter mig för att skriva, men så kollar jag vänners bloggar osv. Också blir jag fort less att sitta stilla.

Nu kom jag just tillbaka från skoljoggen som gick av stapeln idag. SÅ skönt att kunna träna lite på skoltod. Skoljogg varje vecka tack!

Annars så är det toppen. Plockat svamp i massor, mysigt att strosa i skogen tycker jag. Både jaga och plocka bär och svamp. Jag är nog rätt så huslig av mig. Tycker om att exprimentera med mat osv. PÅ tal om huslig så såste jag verkligen fixa till det i mitt rum snart! Har ju haft färgen sen i maj. Känns så bökigt att först ta ut den stora sängen. Tapetsera i hörnen och sen måla färg över allt. Men jag jobbar hela helgen så eventuellt nästa. Många prov och så vidare till veckan. Eller stora prov i alla fall.

Sen så lånade jag en toppenbra bok idag! "Styrketräning för henne" skriven av Elin Sundell, fitnessförlaget. Fitnessförlagen har verkligen toppnebra böcker! Har redan "Träning för henne" hemma och är sugen på att införskaffa även denna bok...

(Bild från google)

Är så sugen på att börja gymma idag. Skickade iväg ett sms till pappa:

Jag: Nu har jag lånat styrketräningsböcker. Ska vi börja gymma onsdag nästa vecka då? ;)
Pappa: Kanske det

Så nu håller jag tummarna :) Man ska ha någon över 18 eller var det kanske 20, så då tar jag med mig farsgubben i såna fall ;)

Har dessutom varit på ryggbehandling så nu är jag riktigt fit for figth. Hon ville att jag skulle tillbaka om ca 3 veckor. Så så blir det.

Nu ska jag trava ner till bussen, ha de´! :)


Surströmming, skola och träning


Veckan har varit BRA! Surströmmingsmiddag och mys med killen igår innan jag for hem, direkt i säng. Idag har det varit skolfoto, vill verkligen se hur det blev. Ajja det är bara att vänta.

Idag är det också premiär med simningen! Tjoho vilken dag! Det blir jag och Johanna, Sabbe var tvungen att fara hem. Humöret är på topp och känner mig som en sol ;) Sol ute, alla uppgifter är snart klara, trevligt att träffa trevligt folk igår, och sitta och bara prata och kramas en stund.

Träningen i höst känns också bra. Måndag är det "korpengympa", onsdag simning och fredag idrott. Dagarna emellan och helgen blir det långpromenader och löpturer. Så skönt!

Nu kallar skolan igen, tjo och tjing

RSS 2.0