Wonderful

Hoo nu var det länge sen igen. Har haft en otroligt fin och bra helg måste jag säga!

Åkte fredagkväll till Einar. Gjorde inte så speciellt mycket, myste och umgicks helt enkelt.

Lördag: Efter en välbehövlig sovmorgon bakade jag bröd, suuuperkallt ute så det blev en riktig inomhus dag. Bastade länge och sen satt vi på café och fikade. Mumsigt. Sen åkte vi till Einars kusiner + moster o morbror och åt burritas (stavning?) till middag. Medans de andra såg melodifestivalen lutade jag mig mot Einar och läste intressanta tidningar. Sent innan vi kom i säng.

Söndag: Åt en filtallrik stående i köket, efter det har jag och min kära "svärmor" tapetserat. Var tvungen att ladda med sockerkickar så att vi skulle orka ocjså ;) Hann nästan klart innan jag åkte hem och åt semlor hos farfars. IKEA nästa helg nu eller? ;)

Till veckan väntar "äldredagar". Ska prata och demonstrera hela dagen imorgon. Intressant? Säkerligen om det nu kommer massor med folk.

Sen väntar långa prov i veckan. Torsdag funderar jag på att ev hälsa på fina vänner på kvällen. Kanske att det passar? Liiite dålig timing när de stora proven ligger på torsdag och fredag...

Höll en redovisning om energi- vindkraft i fredags, och det kändes som om det gick klockers. Hoppas bara att det syns i betygen.


Min mage har ätit alldeles för mycket stark mat i helgen, och alldeles för mycket sötsaker för att den ska vara nöjd. Stora smärtor! Så i veckan blir det bra mat och mycket träning, då är vi igång igen :)

Em

Det blev en skidtur. Men spåret var för smalt för att kunna skejta. Men en härlig tur ändå. Hade dock massor med energi kvar så jag tog nytt rekord i löpning i trappen mellan över- och nedervåningen. Wiiho! ;)

Känner mig fortfarande alldeles för pigg, så någon mer typ av träning blir det nog också idag, annars är det så svårt att sova. Annars så har jag ätit massor idag. Har riktiga hungerdagar ibland, så då är det bara att passa på att äta sig proppmätt flera gånger om...

Nu ska lillasyster hämtas och det ska handlas. Hejsvejs

2010-02-17

Onsdag idag. Har skrivit klart dagens uppgift. Så nu kan man säga att jag är ledig. Än så länge är det kallt ute och snöar lite lätt. Blir det något varmare drar jag nog ut på skejtingtur och tar våran hund med mig. Så får både hon och jag motion. 

Annars idag så blir det semmelbullebak och lite småplock och städning. Det blir nog en bra dag!

Har redan hunnit med att frisera farmor, så nu är hon fin i håret. Mitt hår står åt alla håll idag. Funderar på att öva lite med locktången nu, så kanske man får lite ordning på det hela ;)

Trevlig onsdag!

Sega kroppen

Nu sitter jag här. Nytränad och nyduschad och fyller på energiförråden igen. Det gick tungt i spåret idag. Men jag tog mig runt!


Nu ska jag fortsätta med jobbet som ska göras färdigt idag. Skönt att hinna vara ute en stund också.

Ikväll blir det semlor, det är ju fettisdag! Ska ni äta semlor idag?

Hemstudier

Riktigt härligt att jobba hemifrån både tisdag och onsdag (onsdag endast halva dagen) njuter i fulla drag verkligen! Sitter och skriver på ett arbete som har en tendens att bli riktigt långt. Om det fysiska- biologiska åldrandet. Intressant är det verkligen. Men det är endast 7 minusgrader så nu längtar jag mest ut i skidspåret. Hoppas mamma följer med i milspåret idag. Jag är sugen på att åka 2 varv...

Trevlig tisdag!

Alla ♥ -ans dag

Vaknade upp i en varm famn och fick presenter på sängen. Vilket uppvaknande va?! :) Myskillen alltså!

Nu sitter jag här och har just tränat , blev dock bara att åka milen ikväll. Har hemstudier både tisdag och onsdag så då hoppas jag på sol och toppenväder, då blir det fler varv i skidspåret!

Efter att ha varit ute i mååånga timmar idag så kommer man att sova sött i natt.

Påtal om att sova, i natt fick Einar erfara att jag faktiskt både pratar och beter mig annorlunda när jag sover. Han vaknade av att jag satt upp i sängen och sa till mig själv "Var är pojken, var är pojken?!" medans jag slet, lyfte och drog i täcket. Sen stannade jag till och sa "Nu svänger en bil in!" sen la jag mig ner och en chockad Einar förstod att jag sov...  Denna dröm kommer nog från att mitt kusinbarn faktisk blev påkörd förra veckan, lyckligtvis gick allt bra.

Nu laddar jag för morgondagen. Ha en skön vecka!

Lördagen 13 februari

Har varit en fin dag! Vi har hela familjen hjälpt åt med veden, är helt okej när man är många. Efter att ha staplat några pallar ved så kom finaste killen hit.

Vi fixade hemmagjord pizza till lunch, efter det gick jag upp till farfar och skottade 2 tak alldeles själv, SVETTIGT! En snabb dusch och sen var det kalas som stod i planeringslistan.

Min kusin fyllde 24 i onsdags. Och att det fanns fika! Kunde dock inte låta bli allt gott, så det slutade med ont i magen för min del, men gott var det ;)

Efter 2,5 h på kalas så tänkte vi avsluta kvällen inomhus. Men så fort man stannar av efter en heldag ute blir alla så trötta och sega. Så jag, Einar och MOP gick ut för att göra 1 pall till. Vilket gick väldigt fort. 

Helena Jonsson åker sprinten 22.30. Hade varit jättekul att se, men nu orkar inte ögonen vara öppna längre, så jag kryper strax ner i sängen. När Einar kryper ner får han väl berätta hur det gick.
 

Tips

Intervjuade min farfar ikväll (har med kursen geriatrik att göra) och hans tips till oss unga är:

Tänka sig för så att man har ett sunt leverne (levnadssätt)

2010-02-10

Måndag: Trött och frusen var jag. Åkte ändå på gympan på kvällen. Bra energi men jättetrött efteråt. Började en ny kurs på skolan och det slukar alltid lite extra energi innan man har kommit in bra i kursen.

Tisdag: Finaste tjejerna följde mig hem. Gick uppför backen och åkte madrass nedför. Det gick ruggit fort! Fick dessutom filmbevis på Sabbes alla vurpor ;)  Myste med film och fruktsallad på kvällen. Sen blev det massa tjejsnack såklart, precis som det ska vara :)

Onsdag: Tjejerna var lite sega i starten kan man säga, men de tog sig upp. Hade föreläsningar fram till lunch sen var det självstudier. Skyndade mig massor och kunde därför åka hem med Viktoria, tjoho med kortdag! :) Tusen tack för skjutsen Vicci! :) Sen jag kom hem hade det hunnit bli ordentligt kallt ute, så det blev varken löptur eller skidor. Dock blev det en promenad och nu senare ikväll en sparktur. Friskt ute kan man säga... - 22º

Imorgon är det vanlig skoldag. Har en lektion som är inställd, så då ska jag passa på att jobba med hemstudierna vi har tisdag nästa vecka, då kanske jag kan vara ute lite mer under tisdagen. Hoppas på härligt väder så jag kan inviga milspåret för i år! Har ju bara snurrat på det korta spåret hitintills.

Fredag slutar jag kl.14 och då blir det skjuts hem direkt. Wonderful! På kvällen vankas det ev kurs av ett nyttigt slag. Återkommer kanske om detta.

Trevlig onsdagkväll fina vänner! ♥

Bra söndag ♥

Har varit om möjligt ännu bättre väder idag! :O Känns som om det är mars eller april, endast -7°. Så jag har varit ute massor med timmar. Började dagen med ordentlig frukost, förberedde kroppen för en intensiv dag ;)

Detta är lite av vad vi gjort:
* Promenerat en mindre sväng
* Åkt i lillbacken på gården (och tävlat såklart ;)
* Skottat alla tak, SVETTIGT!
* Varit ut på löpartur ca 2,5 km, ännu svettigare!
* Åkt i den stora backen, madrasserna flög fram, och jag och Tompa hoppade riktigt högt
* Lagat god middag tillsammans med mamsen

Och en hel massa annat såklart! Superskönt att känna solen värma på kinderna, snart är det vårvinter!

Dock har kameran varit inomhus hela dagen, så det blir inga dagsfärska bilder, men bjuder på en spexbild till


Visar väl ungefär hur vig jag är....


Känns som en vårdag

Goosh vilken dag! Full rulle och aktiviteter så det heter duga! Steg upp halv åtta och kände mig pigg och utvilad, HÄRLIGT! :) Började dagen med en morgonpromenad, sen väntade dagens andra frukost och efter det mellanmål, en promenad till före lunch och sen var det kycklinggryta och ris som förgyllde min mage. Jag åt Kiwi till efterrätt. Dom är helt perfekta nu, så det slinker ner några på en dag.... ;) och några bananer på det då :)

Jag och lillasyster skottade fram grillplatsen, jag lovar DET FINNS MYCKET SNÖ!

Sen bar det av på veteranhockey! Vilken match, och många skratt! :) 13-4 till Glommers, och det var även Glommers som förlorade, hmm tur att "mitt" kag vann, jag hejjar ju alltid på båda lagen ;)

När jag kom hem var jag ordentligt sugen på en löptur, så jag snörade på mig mina fina löpardojjor och sprang 3 km. Riktigt skönt och kände mig ordentligt pigg i benen och kroppen öht. Lite oväntat eftersom jag känner av ordentlig träningsvärk sen gårdagens cirkelträning.... Men kul var det, och är jag lika pigg imorgon blir det antingen skidor eller löpning.

Sen var farfars gulliga och bjöd på middag, köttsoppan värmde gott efter en heldag utomhus! Tack för det farfars!

Nu sitter vi hemma och pustar ut efter en helt otrolig dag. Strax kommer pappa hem, han har shoppat bil idag. Spännande :)



Här syns det hur mycket snö vi har, och hur fint väder vi hade idag, strålande SOOOL!



Trevlig kväll!

Mitt i veckan

Var hemma tidigare idag, riktigt härligt!

Har hunnit med en lång promenad, eldat och skottat, fixat middag, tagit reda på matvaror, också har jag läst en toppentidning. Fick 2:a numret av topp Hälsa idag. LYCKA! Blir en tidig kväll så att jag hinner och orkar ligga och läsa en bra stund ;)

Dumburken

Ja nu blir det Bygglov. Jag har gjort allt man i stort sett kan göra denna kväll, och nu är sysslorna slut (nästan)

* Det brinner i pannan
* Jag har fixat middag och allt är bortplockat
* Tränat
* Hälsat på farfars
* Paketerat limpor
* Städat (strax i alla fall, jag passar på i pauserna, eller egentligen kollar jag inte direkt utan jag koncentrerar mig på städningen och kikar lite på tv däremellan)

* Ska snart äta blodapelsin, gottigottgott

Vad gör ni ikväll? :)




Också blev det några spex-bilder såklart, här är en av dem


Nu ska jag byta om och fara ut i kylan och träna, blir tokig om jag måste sitta stilla ikväll, så nu blir det en härlig powerwalk!


Tisdag

Strax är det prov som gäller. Hoppas att det kommer gå bra nu bara. Måste börja skriva på VG och MVG uppgifterna bara. Sen blir detta en kort dag. Slutar redan kl.14! Tjoho så härligt :)

Farfar är snäll och hämtar mig när jag kommer med bussen. Mamma jobbar till sent ikväll, så det blir bara jag och syrrorna hemma ikväll. Men vi brukar inte ha svårt att få tiden att gå direkt....


Gjorde a big mistake imorse. Idag är det INTE väder för strumpisar och en tun tunika. Usch vad jag är frusen.

Nu ska jag ladda inför provet med säsongens mycket troligt sista blodapelsin. Bra med en C-vitamin kick!

Bilderna på oss ♥



Internet går väääldigt segt nu, ni får se fler någon annan dag ♥

Kika gärna in hos fotografen Viktoria för att se fler av hennes fina bilder!

Nu förbereder jag mig för morgondagens prov, sen ikväll bär det av på gympa.
Nu hoppas jag på varmare väder så att vi kan åka skidor igen, haft ett uppehåll i en vecka pga kylan...

Trevlig vecka!

RSS 2.0