Bilder....

Har ju lovat bilder, så här kommer en hel del...
Bilder från Sandbergstjärn;

Här ligger vi och vilar efter maten...

Mamsen och pappsen, uppe på bergets topp

På väg upp...

Bilder från Vittjåkk;

En lycklig Sabina...

Johanna i backen xD En av hennes vilopauser hehe

Vi hade åkt en lång sträcka i våra sopsäckar, men sen var vi tvugna att krypa upp en bit... Snygga som få är dessa brudar ;)

Också till sist lite bilder på mitt rum, observera att väggarna inte är målade än, så slutresultatet blir nog ännu bättre ;)

Nu står skrivbordet mot en annan vägg, samma vägg som fotoväggen...

Garderoberna har flyttats. Hyllan står numera upp...

120 sängen står äntligen i mitt rum! Sängramen har pappa snickrat ihop på fabriken. Granvirke
(och väggarna ska alltså målas....)

Då vet ni läget i mitt liv just nu. Dessutom kan jag tillägga att jag är väldigt trött i benen ikväll, efter att ha bestigit berg ;)

Tjing

Vittjåkk

Oj vilken härlig dag :D Friluftsdag i solen. Härligt värre. Jag, Sab och Johanna GICK ända upp till toppen i skoterskor, sen åkte vi ner och det gick himla fort! xD Sen lånade vi madrasser och åkte med också. Åt god mat mm. Sen var det tänkt att vi skulle vara på föreläsning halv ett... Men våran föreläsare visade sig vara i boden. Han hade glömt bort oss helt enkelt. Så nu sitter vi på skolan och gör i stort sett ingenting. Bussen går hem tio i tre. Men solen har då slutat skina nu i alla fall, så vi behöver inte längta tillbaka till Vittjåkk :)

När jag komemr hem så lovar jag att ladda upp bilder på mitt rum och bilder från idag i backen.


Tjing (Tänk er tre tjejer i sopsäckar...)

Torsdag

Idag blir det ingen idrott på skolan för min del. Jag ska till läkaren och visa upp mina händer :P Och bilden ska jag inte heller på, pga mina händer. Det betyder att jag kan åka hem med mamma :)
Imorgon är svenskan inställd, så istället far jag till Sab på morgonen och färgar hennes hår :) Hoppas för hennes skull att det blir bra ;)

Imorgon kommer kärleken till mig. Tjoho! Först färga hår, sen ha två lektioner och efter det åka hem. Slappt schema i veckan!

På lördag blir det ev. skoter vm... Om det är strålande sol och varmt vill jag inte titta på när andra kör skoter, då vill jag köra själv! :)

Idag om jag hinner så ska jag förbi färgaffären och ta hem färgkartor. Måste ju bestämmas och grubblas på en stund. Också tror jag att jag kommer att ha grymt svårt för att bestämma mig... Det lutar åt bruna eller gröna väggar på kortsidorna och färgen Lilja på långsidorna (en vit nyans) men men får se hur det blir :)

Nu har jag ingenting mer intressant att berätta.
Tjing

Tjing

Onsdag

Oj så skönt med en ledig dag. Det behövdes verkligen!
Idag har jag åkt skidor, ätit god och nyttig mat, solat så jag nästan somnade, packat ner allt som jag har i lådorna under sängen i andra lådor (ombyggnationer är på g ;) packat för imorgon och duschat- LÄÄÄÄNGE

Efter duschen gjorde jag och Jenny en stor fruktsallad som jag, Jenny och pappa åt upp. Mumsigt värre kan jag lova. Fem frukter totalt. Äpple, päron, banan, apelsin och vindruvor.

Och solen sken som sagt idag! Klarblå himmel. Efter ca.5 km stannade jag och mamsen och delade på en apelsin och åt lite russin innan vi åkte de resterande 5 kilometrarna. Och nog kändes det i kroppen att man inte har åkt så många mil i år. BÄTTRING!!! Dessutom gjorde jag en favorit i repris och halv-ramlade. Saken var den att det var mitt högra knä som tog i. Och jag har inte sådär jätteont, däremot ser det inte vackert ut :P

Pratade med en kompis idag som bor i södra Sverige. Hon satt och solade i uppdragna jeans, t-shirt och solbrillor. Oj vad man börjar längta till sommaren. Fast jag älskar den här tiden med bra skoterföre, fint väder, tolkning med bob och pimpling, och den här tiden vill jag absolut inte vara utan.

Jag var ut och kollade på fröna som vi har satt. Tomaterna mår prima, och mina kryddtagetes hade grott hur mycket som helst :D

Kanske inte så bra bild, men något sånt hät blir det till sommaren...

Tjing

Tisdag

Så var det skola igen... Just nu sitter jag och väntar på att läraren ska maila lite material så man kan börja arbeta :D Men mest av allt så längtar jag UT! I solen!


Och imorgon blir det att jobba hemma, ska bli så otroligt skönt!!! Antingen blir det att åka milspåret med skidor, eller fara ut och löpa. Idag är det så himla fint väder så jag hoppas att det är det imorgon också. Isåfall blir det att ligga på renskinn och sola med mamsen. Som tur är så är hon hemma imorgon, för jag tycker inte om att vara själv hemma....

Helgen var helt wunderful! Fredag kväll for vi till Sjölunds stuga och sov där, lördag och söndag var vi ute hela dagarna, körde skoter och solade, och bastade som avslutning på kvällen. Härligt :D

Så nu har man fått liiite färg i alla fall.


Igår var jag på gympan och tog ut mig till max, och det var så härligt! Duscha och sen sova, då var dagen fulländad :)

Nä back to work

Återkommer kanske med bilder sen :)

Tjing


Aiii

Oj så mycket man har gjort i veckan, och i stort sett suttit noll minuter vid dator och tv. Tänkte försöka vara utan båda två ett tag, och det är då ingen jag saknar heller!

Jag har jobbat på med skolarbete hela veckan, tränat varenda dag (känner mig pigg och sjukt laddad jämt nu för tiden)
Städat mitt rum, packat för olika aktiviteter mm.

Ikväll har jag mailat in en uppgift om fotvård (usch jag HATAR verkligen fötter!!! ), varit upp till farfars för en snabbvisit, ätit god middag också lite mer. Ikväll ska jag packa för jag åker direkt till kärleken imorgon efter skolan så jag hinner aldrig hem. Det är bara jag och lillasyster Jenny som är hemma ikväll, så jag tänkte spela något spel med henne ikväll.

Idag på idrotten åkte vi skidor, och mitt i nedförsbacken (ner från berget) försvann plötsligt spåren och mina skidor skar, vilket resulterade i gubbens tvärstopp helt enkelt. Jag flög som en projektil och skjutsade en bit efter marken, Sab kommer efter, och även hon kraschar in i en snödriva. Efter en våldsam skrattatack från oss båda som varade i ca 5 minuter så kunde vi äntligen åka vidare.

Nu ska jag springa ner och skriva packningslista (Karin, du vet att jag har ett litet behov att skriva listor. Till precis allt... )

Tjing tjong donkey kong

Helgen och veckan

Så var det en ny vecka. Helgen var underbar med trevligt främmande och skoterkörning och bobåkning. Att solen också tittade fram var ett stort +, och nu kanske man snart också börjar bli lite brun ;) Bobåkningen var nedför ett berg, och det gick ordentligt fort! Jag bromsade för allt jag var värd några gånger, och jag och mamsen höll på att krocka med ett litet träd xD

Nu kör vi fulla dagar med samma ämne, och ibland blir det lite segt. Men läraren är ändå rätt så duktig på att variera. Också går vi en promenad i 15 minuter före lunch varenda dag. Och det är verkligen skönt att komma ut en stund nu när det är så fint väder!

I eftermiddag bjuder Johanna på fika, så då ska vi tjocka i oss massor :D
 
Nu längtar jag nå så grymt mycket till påsklovet! Ska bli så härligt med skoter, sol och solning. Och träffa kompisar och kärleken mm... Tyvärr så kommer inte familjen som vi brukar vara med påsk till oss.... Men det blir bra i alla fall :D

Nu har jag suttit och jobbat med rester i en timma snart, fast jag var klar för en stund sedan, också kollar jag på mailen... Då visar det sig att jag har fått rester som jag inte ska ha rester på. AAAH jag blir så irriterad!!!! Också måste jag prata med läraren mm... Känns onödigt att slösa en massa energi på sånt som inte rör mig, men men.

Annars så är allt bara toppen. Jag var på gympa igår kväll, och när jag kommer hem så far jag kanske ut och löper, det beror på hur hungrig jag är. Vi ska nämligen äta PALT. Det kommer att bli jättegott verkligen!

Till lunch idag åt jag lax, också hade dom kokta grönsaker till det. Mumsigt värre :)

Nä nu ska jag vara lite nyttig ett tag...

Tjingeling

Utmanad!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana minst 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Malin (nu bröt jag regeln direkt :P
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mysa
3. Flicknamn: Matilda
4. Pojknamn: Max
5. Yrke: Målare
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Manchesterbyxor
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Må-bra tidning
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Magsjuka :S
12. Något man skriker: Mamma!
13. Film: Mulan
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Markoolio
16. Djur: Mask
17. Gatunamn: Mörtstigen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mamma Mia

Jag utmanar alla som har tid och ork över :D

Idag har jag haft en toppendag! Jag och Sab har gymmat och det var så kul! Ikväll blir det en kort promenad också, är så härligt ute ikväll! Jag och lillasyster ska nog hälsa på hos farfars... Annars ska jag tad et lugnt och bara må gott. Också ska jag nog läsa lite Hus&Hem.

Och i helgen får vi finfrämmande! Min morbror Tommy kommer, och det blir verkligen jättekul! Och fastän han är min morbror så är han inte uråldrig utan riktigt rolig.  Förhoppningsvis kommer kärleken också i helgen. Också träffas kanske jag och tjejkompisarna nån kväll och pratar på. Så jag längtar till helgen nu, den kommer verkligen att bli toppen!


En bild sen i julas...

Tjingelingpling

snabbt

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera, men det händer inte så mycket just nu. Jag har varit sjuk och varit hemma måndag och tisdag. Snuva :(

Men nu är jag tillbaka på skolan och har just lunchrast. Jag, Lina och Johanna sitter vid datorerna....

Vi håller på med en ny kurs nu fram till påsklovet. Arbetsmiljö och säkerhet 50p. Just nu längtar jag till efter påsklovet då vi har medicinsk grundkurs med ANNELI! Riktigt säkert den bästa läraren.

Nä nu börjar jag så nu ska jag jobba på igen, med vettigare saker ;)

Tjing

Snart skola IGEN

Lovet har varit underbart! Och det har varit fullt upp som vanligt :D

Jag har jobbat, varit hos Einar och Einar har varit hos mig, jag har sett Män som hatar kvinnor på bio, varit med finvännen
Karin, bakat en hel massa i bagarstugan, tränat, gått på stan och shoppat lite mm, mm.

Idag (söndag) är enda dagen som det är bara familjen hemma. Känns lite tomt ;P
Idag blir det kanske lite skoterkörning, gå en promenad osv.

Jag har förkylning i kroppen så jag ska inte springa! Hoppas på att vara lite fräschare imorgon så jag klarar av gympan. Så jag har sovit 9 timmars nätter under hela lovet i stort sett. Rätt så skönt faktiskt!

Igår så fixade jag både lunch och middag och bakade blåbärsmuffins med assistans från Jenny och Einar<3
Till lunch blev det makaroner och biff, och till middag så gjorde jag blåbärsgröt.

Idag blir det bruta och fjällröding till lunch, och gratäng och souvas till middag.

Nu håller jag på att börja längta efter att pimpla, men det är gråkallt ute idag, så kanske nästa helg istället.

Jag hoppas att ni även hann se att designen på bloggen är ändrad?! Det är Karin som har hjälpt mig.

Karin, att du fattar alla koder! :O Superimponerad av dig!

Ha det bra, nu ska jag se till att sista dagen på lovet inte går till spillo...

tjing

RSS 2.0