IKEA :)

Onsdagen spenderades på IKEA. Från det att de öppnade kl.10 tills de stängde kl.19 var jag och Karin + våra fina mammor på ikea. Och det blev en hel del shopping.
Jag köpte bla en MALM byrå med 4 lådor.

Och den passade som en smäck i mitt rum. ;)
Ska fixa upp lite fler saker så kanske det kommer bilder sen. Vi hade i alla fall en underbar dag med mycket skratt :)

Annat som jag köpte var bla 2 sänglampor, gardiner, förvaringslådor, plåtlådor mm.

Dessutom så köpte mamma en hel massa burkar. Så nu är ordningen i skafferiet i toppskick. Nya kaffekoppar i skåpen, ny stor matta i rummet. Och andra grejer. Huset förändras ständigt. Nu ska jag fortsätta med att fixa till fler grejer.

Lev och må

"Semester"

Har jobbat färdigt och det känns underbart skönt måste jag säga. Einar tog ledigt hela veckan så efter kvarnfesten så bar det av hem till honom.
Sov en natt hemma hos honom innan vi for och hälsade på några utanför luleå. Sov 2 nätter borta. Sena kvällar med spelande, och tidiga mornar när småflickorna kom in i vårat rum och ville att vi skulle stiga upp. F
Var superfint väder så vi badade och solade en hel del :)

Idag äter vi nog supströmming till middag och sen kanske det blir att hälsa på Linnea. Det blir säkert trevligt. Har Linnea att tacka för mycket om man säger så :)

Ha det toppen

Kalvmärkning

Kom hem kl.04.00, så idag kommer man att känna sig lagomt seg ;P

Igår hann jag cykla och promenera, inget löpande tyvärr. Vi fick främmande nämligen :) Supertrevligt som alltid!

Sen kl.15 fick vi mera främmande och kl.18 bar det av till hjälan. Men då hade någon sett fler renar några mil bort. 6 timmars väntetid och sen blev det full fart. Men väntetiden gör ingenting eftersom det är då man pratar med folk. Sen i hjälan har alla fullt upp med sin sak om man säger så.

Vi fick i alla fall 2 kalvar märkta. Så nu är det nog 4 stycken. Kul att känna igen sitt egna märke alltså :)

ut i den 11 gradiga kylan....

Jobb och jordgubbar

Ja nu var det ett BRA tag sen som jag bloggade. Vill bara förbereda er läsare på att det inte blir många inlägg i sommar.

 I veckan har det varit supervarmt! Har jobbat måndag-torsdag. Bakade i bagarstugan onsdag och bakade bullar torsdag.

Igår  var vi och hälsade på morfars och vänner utanför Piteå. Så trevligt! :) Sen så körde jag hem, i motljus hela vägen. Men vi kom hem trötta och glada. Så det var nog tur att det inte blev märkning igår kväll.

Idag är det kallt ute. Så jag ska ut och löpa lååångt. Det blir för varmt för mig att springa när det är 25 grader varmt hela tiden. Sen tar jag nog en cykeltur också.

Torsdagkväll så cyklade jag och mamma en dryg mil, snabbduschade och så gick vi upp och kalasade hos min faster Berit. Stort grattis till dig! Hon bjöd på en underbart god jordgubbstårta så jag tog 2 stora bitar ;)

Och i onsdags kom mamma hem med 2 liter jordgubbar, grädde och glass. Så det delade vi på alla 5.

Småsyrrorna hämtade vi också hem igår. De har semestrat hos mormor och morfar eftersom alla bara har jobbat.

Nä nu ska jag ner och byta om och fara ut och löpa.

Trevlig lördag!

Ps. en lillkusin är påväg. Lycka till Anders och Maria. Håller tummarna för er!

RSS 2.0